Neoceramica

Web corporativa

 

Les marques el dia d’avui necessiten generar una bona experiència d’usuari. Un plantejament 360 que aporti valor i noves eines d’usabilitat. En el cas de Neoceramica passava per redefinir l’experiència d’usuari en un l’ecommerce, millorar-ne la navegació i l’arquitectura d’informació, però no és un ecommerce convencional, és una web pensada per interioristes i arquitectes on poguin veure tots els productes i demanar mostres gratuïtes o informació pels seus projectes, millorant la fidelitat i la generació de nous leads i futurs clients.

Client
Neoceramica
Data
2019
Serveis
UX/UI Design, SEM, Mktg digital

Estructuració de continguts

S’ha fet un estructuració de tots els continguts a través de l’anàlisi de l’arquitectura d’informació, els workflows i un estudi meticulós d’experiència d’usuari (UX). Creiem que és la única manera d’aconseguir una navegació que compleixi tant els objectius de la marca com els de l’usuari.

Millorant la presencia digital de Neoceràmica

S’ha desenvolupat amb WordPress i Woocomerce per a crear l’ecommerce. Un dels elements que es van treballar és l’intercanvi de l’opció del carret de compra per l’opció de demanar una mostra gratuïta, elimina’n la passarel·la de pagament. Una part de programació és la pujada massiva de productes així com les seves variants a través d’un sistema de càrrega massiva imatges i un Excel. S’ha integrat les imatges d’Instagram amb el catàleg de productes i la pàgina d’inspiració per aconseguir una navegació plural i coordinar tots els elements de comunicació i compra. Finalment, la fitxa de cada producte en lloc de tenir color hi hem incorporat imatge, ja que és un element primordial en una pàgina d’aquestes característiques.

SEE MORE....