Art, arquitectura i cultura a cada racó

El Palau Güell és un dels primers encàrrecs importants que va rebre Gaudí a l’inici de la seva carrera. Eusebi Güell (industrial, polític i mecenes) va voler que Gaudí li construís aquest peculiar palau urbà com a ampliació de la casa familiar que tenia a la Rambla de Barcelona.

Després d’una llarga restauració, AgoDos Studio rep l’encàrrec de fer un vídeo promocional, així com les seves adaptacions per les xarxes socials. També una sèrie de vídeos per a conèixer amb més deteniment tota la grandesa artística i cultural que amaga el palau,

Client
Palau Güell · Diputació de Barcelona
Data
2021
Serveis
Guió · Direcció d'Art & Video

La Pintura al
Palau Güell

Vídeo que ens explica els murals i pintura que podem trobar. A càrrec de l’historiador i crític d’art Josep Casamartina i Parassols i el doctor en Teoria i Història de l’Arquitectura Carlos Alejandro Cruz.

Els mobles al
Palau Güell

Vídeo que ens explica a través d’un recorregut per descobrir en origen els mobles del seu interior. A càrrec de la Mónica Piera Doctora d’Història de l’art i especialista en mobiliari.

Els vitralls al
Palau Güell

Vídeo que ens explica a través d’una passejada. A càrrec d’en Jordi Bonet, restaurador de vitralls, i Núria Gil Doctora en Història de l’Art i s’ha especialitzat en la recerca històrica dels vitralls catalans en els segles XIX i XX.