Seiko Watch Corporation

Catàlegs anuals

Seiko és una empresa de llarga trajectòria amb seu principal al Japó, fabricant de rellotges que els caracteritza per a desenvolupar una tecnologia única i la més avançada. Al llarg d’aquest temps els canals de difusió de la marca han estat varis, però el principal continua sent el catàleg oficial de productes que se’n fa un llançament anual. És l’espai on es recullen tots les col·leccions, models, especificacions, característiques i novetats de la temporada i, per tant, és una peça comunicativa essencial per a tots els distribuïdors de la marca.

Client
Seiko Watch Corporation
Data
Anual
Serveis
Art Direction & Editorial · Fotografia

Una experiència visual

En l’elaboració del disseny editorial del catàleg s’han tingut en compte valors essencials de la marca com són el minimalisme (herència de l’art japonès), la claredat de la informació, la qualitat de les imatges i els detalls en els acabaments finals d’impressió. Punts essencials que donen coherència als diferents elements visuals i gràfics de Seiko.

Peça comunicativa

El catàleg és una peça clau que s’ha d’adaptar als nous discursos de la marca i que ha de ser un complement per als altres elements comunicatius, siguin impresos o digitals. Un objecte ben resolt que transmeti la mateixa idea que els rellotges: precisió, elegància i “savoir faire“.

Una narrativa de marca

El resultat és un catàleg renovat, elegant i on s’hi genera una experiència d’usuari agradable i resolutiva. Fàcilment, es genera una idea del que la marca pot oferir a l’usuari a través d’una narrativa que enllaça elements històrics, tècnics, funcionals i de disseny.